home
img022_2

Manmade-advies adviseert u op vele terreinen. Samen met u stellen wij uw woonprogramma's vast om zo tot een goede opdracht te komen voor architectuur of uw interieur.

Indien een totaalplan een stap te ver is, dan adviseert Manmade binnen een enkel gesprek een te kiezen strategie of maakt een ruimtelijke schets van een mogelijke verbouwing. Of een aankoopadvies over een te kopen woning waarin bekeken wordt of de beschikbare ruimte wel goed te gebruiken en in te delen is volgens uw woonwensen. Of alleen een ontwerp voor uw woning. Hieronder is zo'n ontwerp opgenomen voor restauratie/renovatie met een flexibele indeling voor latere splitsing.

StrategieŽn van tentoonstellingen en evenementen in relatie tot de doelgroep en de intentie van wat u met de tentoonstelling wilt bereiken.

StrategieŽn bij bedrijfsconcepten in relatie tot logistieke problemen en ruimtelijke consequenties.

Advies bij productontwikkeling die de diensten van bedrijven ondersteunen. Van deze laatste een voorbeeld van een ontwerp voor een wijzer voor het inrichten van vogelvriendelijke tuinen als hulp bij de keuze van beplanting en tuinelementen in relatie tot bepaalde volgelsoorten. (Vogelbescherming Nederland) <terug. <home.

architectuur
design
advies
winkel
decors
interieur
meubels
stoffering
restauratie
onderzoek
img022_2 img021_2 img021 img023 img023_2 img026 DSCN0001g DSCN0001h DSCN0001i
workshops
aankoopadvies
archief
huismangevel.1_2 huisman/achtergevel.2 huisman/doorsnede_2 huismangevel.1 huisman-platt.rood.4 huisman-platt.kleur2 DSCN0001a6 DSCN0001a7 DSCN0001a8
contact
wie zijn wij?
Manmade architectuur en design, Dukdalfweg
home architectuur design advies winkel decors interieur meubels stoffering restauratie onderzoek workshops aankoopadvies archief wie zijn wij?