home
doorn.entree

Manmade-architectuur Renovatie, restauratie en het vergroten van bestaande bouw is waar Manmade in uitblinkt, maar ook voor nieuwbouw zijn wij bij uitstek de partner voor u als particulier. Wij hebben veel aandacht voor de relatie tussen het woonprogramma en de kwaliteit en stijl van het gebouw.

Bert heeft als zelfstandig architect en interieurarchitect ruim dertig jaar ervaring in particuliere woningbouw. Alle woningbouwprojecten zijn tot stand gekomen voor en met eigenaars die tevens de bewoners zijn. Dan staat kwaliteit voorop. U als opdrachtgever wil niet alleen een stijlvaste woning, maar ook een woning die uw eigen manier van wonen ondersteunt. De kwaliteit staat altijd in het teken van financiŽle haalbaarheid zodat plannen in continue samenspraak met u tot stand komen. Bij ons speelt het contact met u als klant dan ook een grote rol.

Bert geeft ook aankoopadviezen indien u een nieuwbouwwoning of appartement op het oog heeft, doch meer inzicht wil in de bruikbaarheid van de woning. Juist als een woning nog slechts te zien is in een verkoopfolder van de projectontwikkelaar is het van het grootste belang te weten wat u nu eigenlijk gaat kopen. Dan is zo'n advies voor optimale indeling, bezonning en oriŽntatie van de woning van grote waarde. Ga hiervoor meteen naar de pagina aankoopadvies. <home.

architectuur
design
advies
winkel
decors
interieur
meubels
stoffering
restauratie
onderzoek
DSCN0351_2 DSCN0349_2 hoorn.27 hoorn.15 IMG_0942 eselborn.4 Foto0166_2 Foto0184 doorn.1
workshops
aankoopadvies
archief
img 073 img 079 DSCN0400 DSCN0412 IMG_1313 IMG_0945 Foto0172 Foto0167_2 img 209_4
contact
wie zijn wij?
Manmade architectuur en design, Dukdalfweg
home architectuur design advies winkel decors interieur meubels stoffering restauratie onderzoek workshops aankoopadvies archief wie zijn wij?