home
DSCN0069

Manmade-decors is de afdeling voor de theaterwereld. Jacques houdt zich bezig met scenografie, dat wil zeggen: hij bepaalt in samenspraak met een regisseur het toneelbeeld bij een bepaald script en voert het decor in eigen beheer uit in onze werkplaats. Jacques is ook regisseur en zelf speler.

De specialiteit van Manmade zijn hoogwaardige lichtgewichtdecors voor gezelschappen die met een productie door het land reizen. Dit maakt dat onze decors uiterst licht zijn maar toch zeer sterk zodat zij talloze transporten kunnen verdragen.

De decorpanelen zijn zo geconstrueerd dat u met minimale mankracht en opbouwtijd een heel decor op het toneel kunt construeren. Ook worden de maten van de decorstukken afgestemd op het opgegeven transportmiddel.

De decors van Manmade onderscheiden zich door de zeer hoge kwaliteit door slimme constructies en volwaardige materialen. <terug <home

architectuur
design
advies
winkel
decors
interieur
meubels
stoffering
restauratie
onderzoek
DSCN0069 DSCN0077 amphora.1_2 img 120_2 vrouwendebat.2 snowbirds.3 Sisi5 Echte Mannen.1 scherven.1
workshops
aankoopadvies
archief
DSCN0072 DSCN0071 amphora.3_3 weis.2_2 vrouwendebat.4_2 snowbirds/haard Balieleed20web_2 urban mith.1 scherven.3
contact
wie zijn wij?
Manmade architectuur en design, Dukdalfweg
home architectuur design advies winkel decors interieur meubels stoffering restauratie onderzoek workshops aankoopadvies archief wie zijn wij?