home
DSCN0001_2

Manmade wordt geleid door Bert Alkemade en Jacques Kriek.

Jacques Kriek volgde plastische vormgeving aan de academie in Kampen, heeft een aantal jaren gewerkt met kinderen in Buitenkunst en is beeeldend vormgever. Heeft Kunstonderwijs gegeven voor de gemeente Amsterdam, op de Toneelschool en diverse workshops en cursussen.

Bert Alkemade volgde diverse technieken (fotografie, beeldhouwen, modeltekenen en grafische technieken) aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en architectonische vormgeving en meubelkunst aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en architectuur en architectuurtheorie aan de Academie voor Bouwkunst in Rotterdam. Hier schreef hij met anderen een theorie over de toepassing van semiotiek in de architectuur. Verder herenmode aan de school voor Mode en Kleding in Den Haag en klassieke stofferingstechnieken aan de Volksuniversiteit te Amsterdam. Hiernaast Masterclasses vormgeving bij Michele de Lucchi. terug home

Voor een exemplaar van ons privacy beleid sturen wij u een exemplaar toe indien u hierom verzoekt via het contactformulier of via een mail naar bert@man-made.nl. Manmade gebruikt uw gegevens alleen intern en zolang de relatie duurt. Alleen na uw toestemming geven wij uw gegevens aan derden zoals aannemers indien dit de opdracht ten goede komt. Gegevens van opdrachtgevers worden in een beveiligde omgeving bewaard binnen onze eigen organi- satie.Wij hebben geen nieuwsbrief, maar uw gegevens worden op uw verzoek verwijderd.

architectuur
design
advies
winkel
decors
interieur
meubels
stoffering
restauratie
onderzoek
DSCN0001_2 DSCN0061 DSCN0009 DSCN0008 kast.baptist.13 kast.baptist.12 kast.baptist.10 DSCN0001 weis.7
workshops
aankoopadvies
archief
bert DSCN1677 DSCN0007 DSCN0085 DSCN0086 workshop.alkmaar bert/griso DSCN0117 poezieweek
contact
wie zijn wij?
Manmade architectuur en design, Dukdalfweg
home architectuur design advies winkel decors interieur meubels stoffering restauratie onderzoek workshops aankoopadvies archief wie zijn wij?