home
DSCN0046

Manmade-interieur is de afdeling voor interieurarchitectuur. Wij maken ontwerpen voor interieurs in relatie tot uw woonprogramma. Een goede inrichting van uw interieur maakt dat de ruimtelijke mogelijkheden van de woning of bedrijfspand niet alleen optimaal benut worden, maar ook een meer herkenbare kwaliteit krijgen die past bij u of uw bedrijf.

Het werkterrein is van oudsher af de woning, maar ook utiliteitsbouw behoort tot ons terrein.

Ontwerpen van Manmade worden in nauwe samenspraak met u als klant tot stand gebracht, na oriŽnterende gesprekken over mogelijkheden, budget en wensen. Onze specialiteit is het bewust maken van uw woonprogramma en wooncultuur als basis voor elk plan.

Manmade richt zich op totaalopdrachten van ontwerp tot en met de begeleiding van de uitvoering, maar ook een kort advies behoort tot de mogelijkheden.

Manmade is ook gespecialiseerd in kleuradviezen.

Wilt u kijken of een herindeling van de bestaande objecten in uw woning tot een beter gebruik van de ruimte zou kunnen leiden? Dan kan Manmade een partner voor u zijn. <terug <home

architectuur
design
advies
winkel
decors
interieur
meubels
stoffering
restauratie
onderzoek
DSCN0021 DSCN0020 img 123 copy kast.1 IMG_1313 nuenen-serre.2 img 207_3 img 207_2 DSCN0009
workshops
aankoopadvies
archief
DSCN0013 DSCN0011_2 schoorsteen.3 copy entree.1 IMG_1315 img 202_4 img 206 img 209 DSCN0046
contact
wie zijn wij?
Manmade architectuur en design, Dukdalfweg
home architectuur design advies winkel decors interieur meubels stoffering restauratie onderzoek workshops aankoopadvies archief wie zijn wij?